Telefon: +36 (30) 376-7001 | Ügyfélszolgálat: H-P 9:00-16:00

Szállítási információk

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!


GLS csomagpontra történő szállítás

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 5 napon belül átveheti. A csomag a GLS csomagpontra történő megérkezéséről Ön e-mailben kap tájékoztatást. Szállítási idő 1 munkanap.


Személyes átvétel 

Személyes átvételre nincs lehetőség.


Házhoz szállítás díjszabása


A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 30 000 Ft értékig

  • Bankkártyás fizetés, vagy banki előre utalás esetén 990 Ft-tól, futárszolgálaattól függően
  • Utánvéttel történő fizetés esetén 1 190 Ft-tól, futárszolgálattól függően

Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 30 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el az Ön által megadott címre, csomagpontra.